Hallo, ik ben Natalie. Ik hou bloemen en planten, van spreekwoorden, thee en ijsjes, van lachen, van oude verhalen en van rommelmarkten. Ik studeerde kunstgeschiedenis. Met een hoofd vol met inspirerende voorbeelden, ontwikkelde ik in een later stadium mijn eigen artistieke vaardigheden, eerst als fotograaf en nadien ook als illustrator.

In mijn beelden probeer ik terug te gaan naar de essentie. Mijn vormentaal is gestileerd. Ik zoek in mijn werk naar kleine emoties. Dubbele bodems, absurde humor en kleine imperfecties zijn helemaal mijn ding. Qua stijl pas ik me altijd lichtjes aan naargelang de vraag en de inhoud. Mijn ideale klanten zijn mensen met een open geest, die samen met mij op avontuur willen gaan.

Als fotografe voel ik me vooral thuis bij mensen. Ik maak portretfoto’s- en reportages, op locatie en in mijn studio. Kinderen zijn mijn favoriete onderwerp. Ik creëer ook graag beelden op maat; beelden met een concept. Zoals bijvoorbeeld mijn retroportretten, waarin ik in interactie ga met een beeld uit je eigen familiearchief.

Ook als illustrator heb ik een boon voor portretten in al zijn vormen, maar ook oude verhalen, de natuur en de (kunst)geschiedenis zijn permanente inspiratiebronnen. De wisselwerking tussen woord en beeld interesseert me mateloos. Dat maakt dat ik ook interesse heb in logo’s en infographics. Ik zie mijn beelden graag terug in de echte wereld, bijvoorbeeld in een interieur, op een website, in een publicatie of op een kaartje.

Naast mijn werk voor studio-N, ben ik ook aan de slag als communicatiemedewerker bij de Vlaamse overheid, in de sector van de monumenten, landschappen en archeologie. Ik schrijf teksten, organiseer evenementen en specialiseer me ook al enkele jaren in video. In alles wat ik onderneem, vind ik een aangename wisselwerking. De gemene deler is dat ik graag verhalen vertel, in al zijn vormen.

Mag ik ook jouw verhaal vertellen? Bel of mail me voor een vrijblijvend gesprek.

Natalie Huyghe
Studio N
+32 472 40 45 92
nataliehuyghe@hotmail.com

 

Favorieten programma’s:

Photoshop

Illustrator

Lightroom

Procreate

Première Pro

 

Klanten:

Concertgebouw Brugge

Histories vzw

KULeuven

Vlaamse Unesco Commissie

Geef een reactie