COVER DOCTORAAT

In de zomervakantie mocht ik de cover ontwerpen van het doctoraat van Lies. Na een leuke brainstormsessie ontwierp ik een beeld dat de ernst van het onderwerp weerspiegelt, maar er tegelijk ook een vleugje magie aan toevoegt. Vrouwe Europa plaatst de Europese sterren boven het Afrikaanse continent. De sterren staan niet allemaal op één rij, omdat elk land er zijn eigen politiek op na houdt. Als je daar meer over wil weten, dan raad ik je aan om het doctoraat van Lies te lezen. Zij verdedigde haar onderwerp trouwens met verve en mag zich ondertussen ‘doctor’ noemen. Ik ben heel blij dat ik daar een kruimeltje aan heb mogen bijdragen.

 

Lies doctoraat web (1 of 4)
Lies doctoraat web (2 of 4)
Lies Thesesverdediging
Lies doctoraat web (4 of 4)
Lies doctoraat web (3 of 4)
Lies thesisverdediging